Selecteer de taal

Het strand van Genoveses

De Playa de Los Genoveses is een van de mooiste stranden in het vulkanische landschap van het natuurpark Cabo de Gata. Je gaat over het strand naar de Morrón de los Genoveses waar je een uniek uitzicht hebt op de baai. Over bergpaden gaat de wandeling hoog boven de Cala de los Amarillos om daarna af te dalen naar het kleine pittoreske strand Cala Príncipe. Door de vlakte Cerro Del Barronar, wandel je tot aan het strand van Mónsul.

La Isleta del Moro

Cabo de Gata, de zuid-oostelijke eindpunt van Spanje. Het ruige berg- en rotsachtige landschap van dit gebied ligt geïsoleerd en is in geologisch opzicht een van Europa's meest bijzondere. De bergketen Sierra de Gata is de grootste vulkanische rotsformatie van Spanje, met scherpe pieken en okerkleurige steile rotsen (schelpenzandformaties).

Los Escullos

Cabo de Gata, de zuidoostelijke eindpunt van Spanje. Het ruige berg- en rotsachtige landschap van dit gebied ligt geïsoleerd en is in geologisch opzicht een van Europa's meest bijzondere. De bergketen Sierra de Gata is de grootste vulkanische rotsformatie van Spanje, met scherpe pieken en okerkleurige steile rotsen(schelpenzandformaties).