Selecteer de taal

Belgische Ardennen

Ontdek de Belgische Ardennen met deze praktische, digitale reisgids. De gids van 134 bladzijden met meer dan 200 bezienswaardigheden bevat 7 autoroutes, 4 luswandelingen uitgetekend in volle natuur, 4 fietsroutes voor e-bikes en 9 stadswandelingen. Dé gids voor een totaalbeleving met hidden spots die je niet in andere reisgidsen zal vinden.

Eifel rondreis

Verken de Noord- en Vulkaaneifel in deze digitale reisgids, en ontdek bekende maar ook minder bekende plekjes van dit mooie stukje Duitsland. De gids bevat 63 bladzijden met twee autoroutes, Vier stadswandelingen en vier natuurwandelingen.

Dordogne en Lot

De Périgord is voor velen onbekend maar de regio heeft alles om uw vakentie onvergetelijk te maken. Met deze gids kan je de twee mooie steden Sarlat en Périgueux verkennen of kuieren door de prachtige dorpen St.Cirq Lapopie en Rocamadour. De streek heeft ook bijzondere grotten die het ontdekken meer dan waard zijn en natuurlijk is er ook oneindig veel wandelplezier te beleven.

Bretagne rondreis

In deze digitale reisgids ontdek je bekende maar ook minder bekende plekjes van het mooie Bretagne. Een bizarre, ruwe, kleurrijke kustlijn van meer dan 500 km lang kenmerkt Bretagne. Wind en zee hebben gezorgd voor een uniek natuurspektakel. In Bretgane vind je ook mooie vissersdorpjes, versterkte stadjes, historische monumenten en prehistorische overblijfselen.

Andalusië rondreis

Andalusië klinkt als een klok. In deze reisgids verken je het deel tussen Malaga en Granada met een rondreis 'witte dorpen'. Je komt zo op een paar bijzondere plekjes met bijna telkens de bergketen Sierra Nevada als bewaker van het landschap. Steden zoals Cordoba, Sevilla en Granada bezitten een grote schat aan historische rijkdom.