Selecteer de taal

Wandelroute downloaden

Je kan op twee manieren het GPS-bestand in GPX formaat en/of de Routebeschrijving in PDF formaat van een wandeling downloaden. De eerste mogelijkheid is om de bestanden te verkrijgen door je emailadres in te geven zonder dat je een account hebt. De tweede, en meest directe manier, is door een account aan te maken zodat je de bestanden rechtstreeks kan downloaden.

Hoe downloaden?

  1. Je hebt geen account:
    Helemaal onderaan het artikel staat een balk met als titel 'Downloads'. Kies voor de knop 'Mail GPX' als je het gps-bestand wenst te downloaden. Kies voor de Knop 'Mail PDF' als je routebeschrijving wil downloaden. Er opent een venster waarin wordt gevraagd om je emailadres in te geven. Na het invullen van je emailadres, vink je het vakje 'Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden' aan. Je kan natuurlijk altijd eerst de gebruiksvoorwaarden lezen. Klik op de link 'Start Download'. Het bestand wordt nu naar je mailbox verzonden. Hou er rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat het bestand in je mailbox verschijnt. Mocht dit niet het geval zijn kijk dan even in je map ongewenste mail of spam.
  2. Je hebt een account:
    Helemaal onderaan het artikel staat een balk met als titel 'Downloads'. Kies voor de knop 'Mail GPX' als je het gps-bestand wenst te downloaden. Kies voor de Knop 'Mail PDF' als je routebeschrijving wil downloaden. Vink het vakje 'Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden' aan. Je kan natuurlijk altijd eerst kijken naar de gebruiksvoorwaarden. Klik op de link 'Start Download'. Het bestand wordt nu rechtstreeks gedownload naar je computer. Meestal wordt dit bestand geplaatst in je map Downloads.

Waarom twee manieren?

Trailexplorer kan enkel bestaan doordat er gebruikers naar de site komen om wandelroutes te bekijken en hopelijk ook te lopen. De 'concurrentie' is groot en daarom wordt bij de eerste werkwijze naar je emailadres gevraagd zodat je automatisch wordt opgenomen is het nieuwsbrief bestand. Uiteraard kan je terug uitschrijven van de lijst voor de nieuwsbrief. Op elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee je wordt geschrapt van de lijst. Alle persoonlijke gegevens die op lijst staan worden enkel voor dit doel gebruikt. Je privacy dragen wij hoog in het vaandel. Wens je rechtstreek bestanden te downloaden, zonder opgave van je emailadres, dan moet je een account aanmaken. Deze manier brengt een duidelijke tijdswinst met zich. Aan u de keuze.

Aarzel niet om contact op te nemen via het contact formulier indien je nog bijkomende vragen hebt!

Nog veel surf- en wandelplezier gewenst.
Het TrailExplorer team.